ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Cas Doors είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στις αυτόματες πόρτες όλων των τύπων και εφαρμογών. Έχει τις πλέον αξιόπιστες διεθνώς αντιπροσωπείες παρέχοντας πλήρη υποστήριξη με ανταλλακτικά και οργανωμένο service. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2005 μετά την συγχώνευση των εταιριών Automatic Doors και MultiGarage Doors που και οι δύο είχαν 25ετή πείρα στο χώρο των αυτόματων θυρών.

Σήμερα η Cas Doors εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, σε κτίριο επιφανείας 400τ.μ. έκθεσης, γραφείων και service. Στους εκθεσιακούς χώρους ο επισκέπτης μπορεί να δει όλη τη σειρά των προϊόντων εν λειτουργία. Παράλληλα στην ίδια περιοχή, αποθηκευτικοί χώροι 600τ.μ. εξυπηρετούν τις ανάγκες της εταιρίας.

Τα στελέχη της Cas Doors που σήμερα την πλαισιώνουν αποτελούν την καλύτερη εγγύηση και την πλέον αξιόπιστη επιλογή που υπάρχει σε ολοκληρωμένα συστήματα γκαραζοπορτών, ρολών και αυτομάτων μηχανισμών με τεράστια γνώση και εμπειρία ικανή να δώσει τις καλύτερες λύσεις.

Διαθέτει:

Service:

Ηλεκτρονικό αρχείο ειδών και ανταλλακτικών για κάθε εγκατάσταση της Cas Doors, για την παροχή καλύτερης και αμεσότερης εξυπηρέτησης των πελατών της.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρινήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

CasDoors

Developed by PowerSite OE